Een sfeervolle ruimte met open keuken, bar, houtkachel en dansvloer

Wat wil je nog meer?

De ruimte is geschikt tot 130 personen en kunt u huren zonder catering/personeel. Bij binnenkomst in de sfeervolle ruimte heeft u direct zicht op de houtkachel,

de open keuken, de bar en de diverse zitjes. Alles is vrij toegankelijk; er zijn geen deuren die u afsluiten van uw gasten. De sfeer is landelijk modern te noemen en door de aanwezige sfeerverlichting kunt u ten allen tijde ervoor kiezen om de sfeer intiemer te maken.  U kunt zelf, in overleg, uw eigen inrichting/opstelling bepalen.

Wilt u namelijk meer zitplaatsen of staanplaatsen?  Dan kunnen we dit voor u regelen!

Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar 0651-948130 voor een prijsopgave.


De bar

De bar staat in verbinding met de open keuken. U heeft daarom altijd contact met uw gasten. Om de halfronde eiken bar staan ruim voldoende barkrukken, zodat u tijdens een praatje iedereen kunt voorzien van een drankje.


De open keuken

In de sfeervolle open keuken kunt u gebruik maken van een Bravilor koffiezetapparaat, waterkokers, een kleine magnetron, een 6-pits Boretti (gas)fornuis met oven, een grote koelkast en 2 horecakoelkasten, een afwasmachine, bestek en servies, glazen en diverse schalen.


Houtkachel

De grote houtkachel geeft warmte en straalt gezelligheid uit. Uiteraard brandt de kachel voornamelijk ’s winters. De kachel is makkelijk te bedienen en een grote houtmand staat dicht in de buurt.

 


Relaxen

Er is een zitje bij de houtkachel en een grotere zithoek waar je even weg kan zakken in de zachte banken.  Ook zijn er diverse tafels met comfortabele stoelen aanwezig die in elk gewenste opstelling kunnen worden geplaatst.  Kiest u voor een eigen DJ, dan is dit geen probleem.